Currawinya & Jag

2017-04-27
22:17:42

SFK fälttävlan

Jag har ju gått med i Stockholms fältrittsklubb och ikväll hade vi ett medlemsmöte för de som är intresserade/tränar/tävlar fälttävlan.


Det var väldigt inspirerande och det vore så kul om den här klubben kommer igång och om vi gör saker tillsammans.
Vi pratade ex om att rida ut tillsammans på ex gärdet, djurgården osv fatta vad kul och häftigt att rida mitt i stockholm! 👍🏻💫

Ulf Johansson som är terrängtränare var oxå där och pratade. Han gick igenom sitt träningsläger han kommer ha i sommar med fokus på ryttarens balans och man tränar sig själv på slagskeppet och rider flera pass om dagen, man kommer bli filmad och sen analyserar man alla ekipage tillsammans osv, jag skulle så gärna vilja vara med på det nångång med Currawinya.

Sen pratade de om lag SM och om att ha en klubbtävling på 80 cm nivå för nybörjare, unghästar eller gröna hästar.

Det här var en jätterolig träff och jag är gärna med fler gånger, ser fram emot nästa gång!

2017-04-17
11:41:59

Horselife

Currawinya fick nya skor nu i helgen. Hennes sulor är nästan helt återställda nu så vi behövde inte ha några sulor fram längre.


Efter skoningen gick vi på en promenad, sen släppte jag ut henne i hagen. Det första hon gjorde var såhär:

Så härligt att se henne rulla sig, det är ett frisktecken och ett riktigt horselife 💖 precis som det ska vara.


Jag har kollat på dokumentären om Allan & Peder 💗 WOW!!

Peder gör en övning med Allan som jag ska testa på Currawinya. Han tar i svansen och i huvudet och böjer dem mot varandra. På båda sidorna. Det är en avslappnande övning som de gör på tävling med om Allan är stressad ex.

2017-04-17
11:35:25

Den är vår!

👍🏻👏🏻 Jag är glad att jag & Currawinya har en egen transport från o med nu. Nu får vi helt andra förutsättningar och kan göra mycket mer tillsammans. 🌟 
Tack mamma & pappa för att ni hjälper oss 💜

Det är en Cheval Liberte, 05a. Det är lite småfix som behövs göras ex nya lampor, laga mellanväggens plast för det är lite trasigt, förstärka osv. Den är besiktigad till 2019.


1 maj ska vi lastträna med John Ricketts 🌟