Currawinya & Jag

2016-10-31
22:41:00

Dressyr för Hanna & Hoppning för Saga Oktober 2016

Vi har tränat dressyr för Hanna och tränat hoppning för Saga.
 
1a gången jag tränade för Hanna kan ni ju läsa om i ett tidigare inlägg, 2a gången gick det inte lika bra hehe.
Vi fick jobba mycket med att få igenom vänstersidan för hon sög tag i bettet åt vänster men det blev bra och hon slappnade av på slutet och vart lösgjord. Vi jobbade vänstersidan i både höger och vänster varv i alla gångarter. Nu var det så länge sen så jag kommer inte ihåg exakt allt vi gjorde. Därför ska jag blogga efter varje träning!! Så jag minns. Men iaf efter den träningen så har vi tränat på att få igenom vänstersidan speciellt ställningen men oxå tränat på öppnor och skänkelvikningar samt Lätt C1 programmet som jag nu kan utantill.
 
Hoppningen för Saga på Långskärs ridbana var jättekul och vi började med att trava över bommar, trava över bommar och hoppa ett rättuppstående hinder, studs på volt, studs och över ett plank på volt, sen hoppade vi oxer och sen gjorde vi en bana på slutet. Jag försöker ordna träningar för Saga på Långskär varje söndag, ibland funkar det men ibland funkar det inte pga av vädret o att ridbanan är för blöt osv.
 
Sen kom ju det där snö-kaoset och vi tappade rutinerna och red mest ut, på onsdagen kom jag inte ens ut till stallet, tur att vi hjälps åt så bra på Högby. Var där de andra dagarna och red ut i snön, det är härligt för det lyser upp så mycket, det är så mörkt annars fast jag rider ändå med pannlampa och reflexer såklart.