Currawinya & Jag

2016-11-27
16:36:00

Currawinya & Jag

Currawinya visade hälta i veckan i traven så hon har fått vila från träning, ridning och bara gått i hagen och promenerats. Det var en skum hälta tycker vi för jag hittade inget sår, vi kände ingen puls och hon var inte svullen eller varmare någonstans.
 
Det har varit kaos på mitt jobb men jag kan inte skriva om det här. Men kan skriva om att Currawinya har märkt på mig att jag inte varit som vanligt och jag är övertygad om att hästar också kan känna om man är ledsen eller glad eller rädd etc och att de kan visa att dem förstår det. Ex som Currawinya att hon är väldigt försiktig och nosar i ansiktet vid kinden om man är ledsen och typ känner in en. Det är väldigt skönt att ha en häst som man kan berätta allt för och som inte berättar för någon annan. Sen är det ju terapi att vara i stallet för då är man verkligen i nuet och jobbet kan inte störa.
 
Är så tacksam att jag har Currawinya  Utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till, hur jobbigt något än är så är det bästa som finns att vara i stallet. Där kan man iaf känna att allt man gör är värt något och att man gjort något bra iaf