Currawinya & Jag

2016-06-19
23:02:00

Helgen v24

Lördag, vi skrittade först fram en stund sen var vi på ridbanan och trotsade regnet och gjorde 2 st Sussi övningar. 
 
1. Två bommar vid ena långsidan. Där vi tränade galopp över bom o rakriktning eller övergångar vid & efter bom i både skritt, trav, galopp.
2. Tre bommar som ett Z. Där vi tränade koordination genom att rida över alla bommar en i taget från ena håller till det andra eller som en 8. Vi gjorde även det i trav.
 
Varvade detta med trav/skritt övergångar i serpentiner över medellinjen.
Avslutade med att hon fick trava med långa tyglar. Hon var verkligen avslappnad och fin idag.
 
Söndag:
Jag var på Invigningen av Bro Galopp med Pappa, hans bror + sambo, plus två av mina kusiner och deras barn. Så härligt, det är mkt power i de där fullbloden. De kommer ha ridhästträningar på måndagar så det får bli nått för oss sen i framtiden.
 
På kvällen sen åkte vi till stallet och jag red ut barbacka, tänkte först ta en skogstur men det var för mkt flugor och mygg så vi vände och tog grusvägen istället, sen till gräset och galopperade där. Det är helt underbart att galoppera barbacka. Hon tog både vänster och höger galoppfattning bra. Hon kändes mer liksidig än sist vi red där. När vi var klara där så red vi tillbax på grusvägen med trav och galopp. Sen skrittade vi några mintuter på ridbanan innan vi avslutade passet.
 
Imorrn rider Saga!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: